Beijing IML China

Beijing IML China

I.v.m. de situatie momenteel in China zal deze wandelreis, na alle waarschijnlijkheid in 2020 niet doorgang vinden.

Datum : 6 september t/m 14 september 2020
Verlenging Xian en Chengdu 14 t/m 20 september 2020
VISUM VOOR CHINA.

Hiervoor heb ik alleen een kopie van het paspoort nodig. We reizen op een groeps E-visum, deze kosten zijn ca € 130,- per persoon en wordt door mij verzorgd.

Programma

Het programma zal nog wel een aantal wijzigingen krijgen, maar wordt grotendeels door zorg van het officieel travelbureau van het Gouvement Beijing verzorgd. Dit is in 2018 er goed bevallen ondanks het daardoor wel wat duurder is geworden, maar de uitstekende hotels en alle maaltijden waren tot de puntjes verzorgd. Ook was er steeds een kundige Engelstalig gids aanwezig.

Omschrijving

Driemaal was ik met een groep bij deze IML-wandeltocht van Beijing  Al klinkt Beijing als plaats voor wandelen wat negatief, maar dat is niet terecht. Want de start is zeker niet in de buurt van deze soms door smog vervuilde maar mooie stad. Maar er wordt gewandeld een 80 kilometer vanaf Beijing in een prachtig natuur gebied. Het ontvangst was steeds groots van de IML-wandelaars. Die daarna allemaal terug konden kijken naar een schitterende wandelvakantie.

FOTO’s van de wandelvakantie China 2015

Reisprogramma

 •          TABBLAD         Bejing – Panda – Great Wall -IML-tochten Beijing Mountains

  Bergen van NepalZondag 6 september  2020

  Vlucht van Schiphol/Brussel/Frankfurt – Beijing

  Maandag 7 september 2020

  Beijing

  china beijing hotelkamerNa aankomst in Beijing gaan we naar ons in Beijing ligde 5 sterren Prime Hotel Wangfujing – Vlak bij de metro ligt in het centrum vlakbij vlakbij De Verboden Stad en bij een metrostation waarmee we de Qianmen-straat kunnen bereiken en die is erg mooi om er ook in de avond overheen te wandelen.
  china beijing hutong avond
  Een oude brouwerij zullen we bezichtigen er zijn veel fotogenieke plekken en bronzen beelden.

  Hier maken we in de avond een korte wandeling door de omgeving en maken kennis met het Chinese bedrijvige leven.Oude brouwerij

  Dinsdag 8 september 2020

  Tempel van de Hemel – De Verboden Stad – Palace Museum

  Tempel van de Hemelse VredeWe bezoeken de Tempel van de Hemel. in het Tiantanpark.  De Tempel van de Hemel werd oorspronkelijk gebouwd in het achttiende jaar van de Ming-dynastie (in 1420). Gelegen in het zuidelijke deel van de stad, het heeft een oppervlakte van 273 hectare. Het is een plek waar de keizers van zowel de Ming en Qing dynastieën ‘reisde om te aanbidden en te bidden voor een goede oogst. Het noordelijke deel van de tempel is rond in tegenstelling tot het zuidelijke deel, die is vierkant, wat inhoudt dat “de hemel is rond en de aarde is vierkant” om zowel hemel en aarde symboliseren. Er zijn veel prominente plekken in dit park, zoals de circulaire Mound Altaar, de keizerlijke gewelf van de hemel, de Lange Gang, de Echo Wall, de Seven-Star Stone en vele andere gebieden van historisch belang en panoramische schoonheid. In 1998 werd hij opgenomen in de “Lijst van de World Hermitages” door de Verenigde Naties voor Onderwijs, Wetenschap en Cultuur.

   Verboden Stad Palace Museum

  Palace PalaceNa het ontbijt beginnen we aan een volle dag sightseeing van de stad. We bezoeken Het plein van de Hemelse Vrede, welke het grootste plein ter wereld is. Aan dit plein ligt de Verboden Stad.

  Het Palace Museum werd in opdracht van de derde keizer van de Ming-dynastie, keizer Yong Le. Het paleis werd gebouwd tussen 1406 en 1420, maar werd afgebrand, herbouwd, ontslagen en gerenoveerd ontelbare keren, dus de meeste van de architectuur kunt u snel periode van de jaren 1700 en op afdelingen. De Verboden Stad was de zetel van de keizerlijke macht voor 500 jaar, en is nu een belangrijke toeristische attractie in China. De totale oppervlakte van het complex is 183 hectare groot, dus het duurt een tijdje om door te lopen, vooral als je wilt om een ​​goede blik op alles hebben. Alles bij elkaar zijn er 9.999 1/2 kamers in het museum, die niet allemaal kunnen worden bezocht.

  The Imperial Palace is rechthoek architectuur. Het is 961 meter lang van zuid naar noord en 753 meter breed. Er is stadsmuur met 10 meter hoogte rond en de gracht buiten de stadsmuur is 52 meter breed. The Imperial Palace heeft 4 poorten. De Poort van Goddelijke Dapperheid (Shenwumen) op het noorden, Merdian Gate (Wumen) op het zuiden, de Eestern Flowry Gate (Donghuamen) op het oosten, en de Westelijke Flowery Gate (Xinhuamen) op het zuiden, de Eastern Folwery Gate (Donghuamen ) op het oosten, en de Westelijke Flowery Gate (Xinhuamen) op het westen. Er zijn 4 hoektorens op de 4 corners van stadsmuur en het hele gebied is 724,250 vierkante meter.

  In de avond zullen we Pekingeend eten en hoe de traditionele wijze van eten hier van is.

  Woensdag 9 september 2020

  Ning Tombes – de Chinese Muur The Great Wall

  china beijing Ning Tombes tour

  china beijing Ning Tombes

  In de ochtend zullen we opgehaald worden door een chauffeur, die ons zal brengen naar de Great Wall.

  Er zullen twee optie’s zijn één is een wandeling van circa dire uur over de Chinese muur met een gids over een gedeelte waar je geen toeristen zal tegenkomen. Bekeken moet worden of de Ning Tombes en Heilige weg hierin mee genomen kan worden.

  Voor deze wandeltocht zal een meerprijs zijn van € 50,- voor de wandelids en vervoer en lunch onderweg.

  De andere mogelijkheid is het onderstaande programma

  Onderweg bezoeken we mogelijk een Jade fabriek waar enorme kunstwerken te zien zijn.

  china beijing chinese Great WallHeilige wegDaarna rijden we naar de Heilige Weg waar we overheen wandelen om aan de andere zijde opgepikt te worden om vervolgens naar de Ming Tombe te rijden. Die we zullen bezoeken.

  De Grote Muur bij Badaling is een wereldberoemde schilderachtige plek.  De Grote Muur bij Badaling ligt in Yanqing County, dat is ongeveer 60 kilometer ten noordwesten van Peking. Het is algemeen bekend als de meest representatieve deel van de “Great Wall” uit de Ming-dynastie. Goed uit met grote uniforme bakstenen gelegd, werd de muur gebouwd op de ruggen van de bergen. Diverse baken torens werden gebouwd op strategische punten langs de muur. Badaling is een plaats van strategisch belang en de wand is zowel lang en stevig. Met zijn vele baken torens, de muur ziet er prachtig uit en het beste belichaamt de pracht van de traditionele Chinese architectuur.
  Liggende op het hoogste punt van de strategische pas leidt naar Beijing vanuit het noordwesten, de Grote Muur bij Badaling bestaat uit de belangrijkste muur en enkele ondergeschikte muren. Het wordt geflankeerd door steile bergen en in de volksmond bekend als de “sleutel tot de noordelijke poort.” Nu 3741 meter van de Grote Muur bij Badaling en 21 baken torens zijn open voor bezoekers.

  Donderdag 10 september 2020

  Lama tempel – Panda Zoo – Hutong – Olympische stadion

  Vogelnest BeijingPanda zooVandaag bezoeken we de Lama Tempel. De Lama Tempel (Yonghe Palace) werd gebouwd in 1694 en is nu de grootste en best bewaarde Lamasery van de Gele Sekte in Peking. Vervolgens brengen we een bezoek aan de Panda Zoo.

  Dan staat een oude volkswijk de Hutongs op het programma. Hier rijden we met een fietstaxi door en wandelen door de wijk. Brengen een bezoek aan een familie.  Hierna rijden we naar het Olympische district, waar we de lunch gebruiken en  naar het Vogelnest (Olympisch Stadium) gaan.

  In de avond bezoeken we de Chinese Kung Fu Show, een geweldig spektakel is geen vechtshow maar veel kleur, klank The Legend of Kungfu Show Beijing.

  Vrijdag 11 september 2020

  bezoek Zomer Paleis

  Brug ZomerpaleisZomerpaleisIn de ochtend zullen we het zomerpaleis bezoeken. Daarna rijden we naar het Dragon Spring Hotel in het Mentougou district waar we zullen overnachten tijdens deze IML-wandeltochten.
  Door de organisatie zal er een een shuttle service wordt ingesteld. Waarschijnlijk is er op deze avond de welkomstparty

  Zaterdag 12 september 2020

  IML-Wandeltocht Beijing Mountains – Zhaitang stuwmeer

  Hoewel het nog niet zeker is zal er waarschijnlijk de zelfde wandelroute gewandeld worden, zoals het in 2014, 2015 en 2017 was.

  Een wandeling vanuit het plaatsje Zhaitang de bergen in en bij een bergdorpje is het keerpunt van de 10 kilometer, terwijl de 20 kilometer via onverharde paden door de natuur door trekt naar het stuwmeer. Hier wandelen en geruime tijd langs om dan weer vanaf de stuwdam af te dalen nar de plaats Zhaitang

  ZhaiTang Station-20km Reservoir Scenery Mountain Walking Route

  Altitude:Highest 685 M,Lowest 420M  Zwaarte gemiddeld

  Zondag 13 september 2020

  IML-Wandeltocht Beijing Mountains.

  ZhaiTang Station-20km CuanBai Ancient Villages Mountain Walking Route Zwaarte gemiddeld

  .

  In de avond zullen we met de trein naar Xian rijden.

  softslaperTerugvlucht of verlenging Xian en Chengdu

  trein beijing xianIn de nacht zijn de deelnemers die terugvliegen naar Nederland vertrokken voor hun vlucht terug.

  Gaan in de namiddag gaan naar het station voor de nachtrit naar Xian op softsleeper. Dit betekent dat je de slaapcoupé met vier mensen deelt, en dat je boven elkaar slaapt.

  Indien voorradig kan je ook een Luxe softslaper boeken de meerkosten daarvan zijn ca. € 50,- p.p. en je slaap dan met twee personen met een eigen toilet. Opgeven direct bij boeking bij de bijzonderheden.

  ATTENTIE – IML WAARDERINGEN

  IML-wandelaars hou rekening mee om te leurstellingen te voorkomen, dat je direct bij aanmelding van deze wandelreis je doorgeeft of je voor een IML-waardering in aanmerking komt. Hoe er ook rekening mee, als je voor een IML waardering in aanmerking komt. Dat die je persoonlijk wordt uitgereikt of op gestuurd een speciale afsluiting met uitreikingen is er in China niet. Op zondag is de tocht direct afgelopen na de finish. Wel heeft men voor de internationale deelnemers van mij vaak nog even een drankje met een snack aan de finish.

  Hier tegen is het ontvangst op de vrijdagavond in voorgaande jaren wel groots met toespraken, buffet en een gezellig samenzijn.

  De deelnemers, die geen verlenging hebben naar Xian en en Chengdu, vertrekken in de avond naar de Airport, waar ze zich inchecken voor de vlucht terug naar Nederland, waar ze op 14 september op Schiphol zullen landen.

   

 •          TABBLAD         Xian en Panda -Chengdu

  Maandag 14 september 2020

  Xian Oude City muur – Drum en Bell toren – Moslim Market – Dumpling Banquet met de Tang Dynasty Show

  We komen in de ochtend aan in Xian, waarna we onze bagage weg zullen brengen naar een hotel vlakbij het station. Dan zullen we eerst  ontbijten en daarna wandelen over een plaatselijk marktje en beklimmen daarna de oude stadsmuur voor een stadsmuur xianfietstocht.  We maken een fietstocht tot ongeveer de helft van deze citywall
  kunst-markt-langs-muur-xian
  Halverwege zullen we deze muur verlaten en wandelen of rijden naar de Bell en Trommeltoren.

  We wandelen naar de Grote Moskee, gebouwd in het midden van de 7de eeuw. Het is één van de oudste, grootste en best bewaarde islamitische moskeeën in China. Rond de moskee is de moslim straat die bruist elke dag met tal van authentieke fijne eetgelegenheden en souvenirwinkels.

  Moslim marktWandelen langs deze smalle straat uitgelijnd met winkels aan beide kanten, zie je dat moslimmannen met witte hoeden zitten in de winkels of ontspannen praten met elkaar. Ook brengen we een bezoek aan de in stad gelegen Temple of the Eight Immortals van Xi’an.

  Als één van de slechts twee overgebleven taoïstische tempels in Xi’an, heeft de Stad van God Temple genoteerd als een belangrijke historische en culturele site onder bescherming staat.

  In de avond brengen we een bezoek aan een Dumpling Banquet met de Tang Dynasty Show.

  De Tang-dynastie Muziek en Dans show is een van de meest populaire attracties sinds zijn debuut in 1983. De show reproduceert de prachtige scènes van de welvarende Tang-dynastie, tot vreugde van het publiek met fascinerende oude keizerlijke hof muziek en dans. Het Tang Dynasty Show, een prachtige prestatie van de oude muziek en dans, is een must als je Xian bezoeken.

  Een blijvende kostbare schat van de Tang-dynastie cultureel erfgoed, Tang Dynasty Music and Dance Show is ontwikkeld als een mix van oude melodieuze muziek en inspirerende dans , samen met diverse Chinese instrumenten, en het beschikt over de presentatie van tal van interessante historische verhalen aan het publiek, zoals het verhaal van de Monkey King meester ’s – Monk Xuanzang. De voorstelling, versterkt door Engels ondertiteld en fascinerend visuele effecten, om meer mensen kennis te geven over de Chinese geschiedenis en cultuur.

  Dinsdag 15 september 2020

  Xian – Terra-cotta leger – Big Wild Goose Pagoda

  Teracote warriorsBig Wild Goose PagodaVandaag bezoeken we het Terra-Cotta Warriors  een complex met drie inmens grote hallen waar a schatting het Terracotta leger bestond uit meer dan 8.000 militairen, 130 Ons wagens met 520 paarden en 150 cavalerie paarden, waarvan het merendeel bleef begraven in bij de pits nabijgelegen Qin Shi Huang’s mausoleum.

  We gebruiken de lunch daar en vervolgens rijden we terug en bezoeken  het tempelcomlex Giants Wld Goose Pagoda. Dit  tempel complex, trekt vele bezoekers voor zijn roem in de boeddhistische religie en haar eenvoudige, maar aansprekende stijl van de bouw.

  We zullen indien mogelijk met de Bullettrein naar Chengdu rijden , waar we laat aan zullen komen. Maar hierdoor hebben we twee dagen gewonnen voor Chengdu

  Woensdag 16 september 2020

  Chengdu -Kuanzhai Ancient Street of Qing Dynasty – Night Market – Wu Hou Tempel

  Ons Hotel ligt in het hart van Chengdu, op 5 minuten lopen van het Tianfu-plein. Van hier vertrekken ook de twee metrolijnen en vele buslijnen.  De drukst bezochte winkelstraat ligt om de hoek.

  ChengduBrug ChengduIn Chengdu zullen we een wandeling maken door de stad en langs de rivier de Jinijang, waar vele mensen langs wandelen en trimmen.
  Ook hier zullen we zien dat China zeker geen achterlopende economie is, maar een land met ook heel veel welvaart. Openbaar vervoer is simpel geen kaartjes je gooit het geld in een kartonnen doos, dat is it.

  We wandelen door de beroemde oude Jinli straat. De straat is ongeveer 550 meter lang. Het is een deel van de tempel van Marquis, en de gebouwen zijn in de Qing-dynastie stijl.

  Direct bij deze straat ligt de Wu Hou Tempel, dit is het belangrijke heiligdom naar Sichuan’s oude Shu verleden en de helden die de Shu Koninkrijk legendarische tijdens de Drie Koninkrijken periode. De tempel werd gebouwd om originele overblijfselen Shu keizer Liu Bei’s huis in 221, maar tijdens de Ming-dynastie, werden Liu Bei’s onderwerpen ook hier gehuisvest, met name Zhu Ge Liang.

  Zhuge Liang was Liu Bei’s rechterhand en adviseur tijdens de oorlogen van de Drie Koninkrijken periode – hij is een legendarische figuur in Sichuan en is in sommige opzichten, meer dan zijn meester gehonoreerd. De tempel verbrand tijdens de oorlogen die de Ming-dynastie omvergeworpen en werd in 1671-1672 heropgebouwd tijdens de Qing-dynastie. Het belangrijkste heiligdom, Zhaolie Tempel, is gewijd aan de keizer Liu Bei, de rug heiligdom, Wu Hou Temple, om zijn adviseur Zhu Ge Liang en er is ook de “Beëdigd Brotherhood Shrine ‘, dat Liu Bei, Zhang Fei en Guan Yu’s herdenkt” eed af in de Peach Garden. ”

  De tempel is nu verdeeld in drie grote delen: de culturele relikwieën met Zhaolie Temple, Wu Hou Tempel en de Broederschap Shrine, het park met vijvers, rock sculpturen en wilgen en Brocade Street, bekend als Jinli, de kunsten, ambachten en snacks straat die grenst aan de tempel.

  In de avond gebruiken we mogelijk een hotpot maaltijd in een echt Chinees restaurant.

  Donderdag 17 september 2020

  Chengdu Giant Panda – Dujiangyan Irrigation System

  pandas chengdu

  rode pandaVroeg in de ochtend een bezoek aan het Pandacentrum. Op dit ruim op gezette terrein vindt men de dag en nacht verblijven van verschillende soorten panda’s

  Het is zelfs zo dat de rode panda soms zolang je heen wandelen. Verder kan je de babypanda kraamkamer bekijken.

  Hierna rijden we naar Dujiangyan en bezoeken een prachtig oud irrigatiesysteem gebouwd rond 250 jaar v.Chr! De gebruikte materialen waren alleen hout, bamboe en stenen. 

  We gebruiken de  Chinese lunch aan de rivier

  Vrijdag 18 september 2020

  Leshan Giant Boeddha

  We zullen een bootocht maken langs het boeddhabeeld

  Leshan Giant Boeddha is de grootste Boeddhabeeld in de wereld.

  Zo wordt gezegd de Boeddha is een heuvel, en de heuvel is een Boeddha.

  leshan giant buddhaLeshan Boeddha is al lang een van ’s werelds Cultuur Relics door de UNESCO. Ongeveer 120 kilometer van Chengdu, na bijna 2 uur rijden zullen we dit wonder van de wereld te bereiken.

  Mensen kunnen genieten van de reus van de voorkant met een cruise, en mensen kunnen ook naar beneden te lopen van zijn hoofd tot zijn voeten. Zijn voet biedt ruimte voor 20 personen staan! En de nieuwste ontdekking toont ons een andere magische wonder: de hele berg is net als een Boeddha slapen op de rivier Minjiang, en het standbeeld van gigantische Boeddha zit in het hart!  en In de middag een wandeling te maken bij de Boeddha en om dan weer terug te rijden naar Chengdu.

  chendu nachtZaterdag 19 september 2020

  Ochtend en middag in Chengdu vrije te besteden

  Voor China zit het er dan bijna op, en in de nacht zal er gevlogen weer naar nederland.

  Zondag 20 september 2020

  Terug Nederland/België 

 • Reissom – Inschrijven

  Reissom en inschrijven

  Omschrijving  Prijs
   Wandelreis   incl.. vliegtickets ,hotels op 2 pers kamer, vervoer in China, overnachtingen incl. alle maaltijden, de excursies, Nederlandse begeleiding, Engelstalig gids, entreegelden van de genoemde   excursies. inschrijfgeld Walking festival 20 km, fooien   tour gidsen en chauffeurs. (excl. visumkosten China ca. 130,-,  consumpties, andere fooien)  € 2045,00
   Verlenging Xian – Chengdu  €   875,00
   1 persoonskamer toeslag op aanvraag
   Fooien hotel zijn niet inclusief
  Standaard fooien zijn: Hotel  Bellboy/kamermeisje: RMB   5-RMB 10 (ca. 1,20) per kamer elke keer/dag

  Inschrijven* Deze prijs is geschat aan de hand van vliegticket op 1 oktober 2018 

  De prijs is afhankelijk van het uiteindelijke aantal deelnemers.

  Aanmelden  dient men door het invullen van het aanmeldformulier en een bedrag van minimaal € 1000,-  of bij verlenging € 1800,- over te maken op Bankrekening  NL79 INGB0003732710 t.a.v. M.H.Tromp te Weert  met  vermelding China reis. Restant  van de reissom dient  8 weken voor vertrek voldaan te zijn.
  Meld je aan

   

Bijzonderheden

Visum voor China

Men heeft voor deze reis een visum voor China nodig, we reizen als groep op een E-visum, we dienen hiervoor wel als groep bij de aankomst ons bij immigratie te melden en ook het verlaten. In groepen van minimaal 2 personen. Hiervoor hoef het paspoort niet zelf op gezonden te worden, maar kan geheel via de E-mail geregeld worden met een kopie van het paspoort.
Deze manier kan ik ik verzorgen de kosten liggen rond de € 128,- per persoon.

Toeristenvisum
Beter is een 2 maanden van te voren aan te vragen.Dit kan niet meer bij de Chinese Ambassade in Den Haag, maar je wordt tegenwoordig doorverwezen naar het China Visa Application Service Center (CVASC). Deze bevindt zich ook in Den Haag.  Zelf heb ik goede ervaringen met de ANWB, dat gaat via CIBT kost je wel wat extra kosten maar hoef je niet twee keer naar Den Haag te reizen. De aanvraag duurt ongeveer 10 werkdagen.

www.visumdienst.com

Voor een toeristenvisum, moet je altijd de volgende documenten opsturen:

 1. Volledig ingevuld formulieren downloadbaar via de ANWB
 2. Een Nederlands paspoort dat nog minstens zes maanden geldig is na de datum van de aanvraag, of een paspoort van een ander land met een Nederlandse verblijfsvergunning.
 3. Kopie van de pagina van je paspoort waarop je foto en de bladzijde er naast (LET OP niets mag onzichtbaar woren gemaakt)
 4. Recente paspoortfoto van 48 bij 33 millimeter.
  – De foto moet een spierwitte achtergrond hebben.;
  – Bijna alle pasfoto’s van brildragenden worden geweigerd. Alleen een zeer licht montuur is toegestaan, bij voorkeur ontvangen we een foto zonder bril;
  – Als de persoon op de foto witte kleding draagt wordt de foto afgekeurd.
 5. Engelstalig reisschema van deze wandelreis van dag tot dag, deze ontvangen alle deelnemers tijdig van mij
 6. Uitdraai van de vliegtickets
 7. Bevestiging van de hotel overnachtingen
 8. Aantoonbare financiële zekerheid als men geen baan heeft.
 9. Een uitnodigingsbrief van de organisatie, deze krijgen we na inschrijving

Reissom en inschrijven

Omschrijving  Prijs
Wandelreis   incl.. vliegtickets ,hotels op 2 pers kamer, vervoer in China, overnachtingen incl. alle maaltijden, de excursies, Nederlandse begeleiding, Engelstalig gids, entreegelden van de genoemde   excursies. inschrijfgeld Walking festival 20 km, fooien   tour gidsen en chauffeurs. (excl. visumkosten China ca. 130,-,  consumpties, andere fooien)  € 2045,00

 

 Verlenging Xian – Chengdu  €   875,00
 1 persoonskamer toeslag op aanvraag
 Fooien hotel zijn niet inclusief
Standaard fooien zijn: Hotel  Bellboy/kamermeisje: RMB   5-RMB 10 (ca. 1,20) per kamer elke keer/dag

Inschrijven* Deze prijs is geschat aan de hand van vliegticket op 1 oktober 2018

De prijs is afhankelijk van het uiteindelijke aantal deelnemers.

Aanmelden  dient men door het invullen van het aanmeldformulier en een bedrag van minimaal € 1000,-  of bij verlenging € 2000,- over te maken op Bankrekening  NL79INGB0003732710 t.a.v. M.H.Tromp te Weert  met  vermelding China reis. Restant  van de reissom dient  8 weken voor vertrek voldaan te zijn.
Meld je aan

 

Aanmelden  dient men door het invullen van het aanmeldformulier en een bedrag van minimaal € 1000,-  of bij verlenging € 2000,- over te maken op bankrekening  NL79INGB0003732710 t.a.v. M.H.Tromp te Weert  met  vermelding China reis. – China en Vladivostok of Vladivostok. Restant  van de reissom dient  8 weken voor vertrek voldaan te zijn.

Meld je aan

 

“A Smile is the Same in Every Language”  “Leef nu morgen kan het misschien niet meer”

Deze website is door mij de grootste zorg samengesteld, desondanks aanvaard ik geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud ervan.

Booking.com

Nieuws

 • Zijn we op wel op de goede pelgrimsweg

  Lees meer

 • Op zoek naar het echte pelgrimsgevoel

  Lees meer

Meer nieuws

Contact

TT-Wandelreizen.nl
p/a Sint Jansberg 67
9202 ED Drachten

+66 643354939 Thailand (5 uur tijdsverschil momenteel) +31652788806
info@tt-wandelreizen.nl

Facebook

 

 • Cafe Tsjoch Drachten

  Cafe Tsjoch Drachten ouderwetse gezellig

  Café Tsjoch is een gezellig en sfeervol bruin café in hartje van Drachten. Een café dat voor een ieder wat te bieden heeft.

  Bezoek de website

 • De hele wereld verbonden via VoIP

  Goedkoop bellen via VoIP

  Goedkoop bellen via VoIP

  Lees meer

 • De Wandelsite

  De Wandelsite

  De Wandelsite wandelen Met een groepje van 7-10 mensen een wandeltocht maken? Meld je aan voor de gratis wandelagenda

  Lees meer

 • Wandelsportvereniging OLAT

  wsv OLAT

  wsv OLAT

  Bezoek de website

 • De Hemel onder onze voeten

  De Hemel onder onze voeten

  Verhalen van Arie Haasnoot en Johanna Jacobs over hun voettocht naar Rome

  Boek bestellen

 • Aanmelden wandelreizen

  Aanmelden wandelreizen

  Aanmelden

 • Wandelpaden OLAT

  Wandelpaden OLAT

  OLAT heeft in de jaren verschillende wandelpaden uitgezet, waar gidsen van verkrijgbaar zijn

  Overzicht bekijken

Content retrieved from: https://www.tt-wandelreizen.nl/2022/beijing-iml-china-xian-chengdu-vladivostok.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.