Rusland – Vladivostok 5e ASIAPIAD en IML-IVV SUPERCUP

Rusland – Vladivostok 5e ASIAPIAD en IML-IVV SUPERCUP


WEGENS HET CORONA VIRUS UITGESTELD TOT 2021

De nieuwe datum is geworden 23-24 oktober 2021 in overleg met andere organisaties en is mogelijk goede t ecombineren met de IML-IVV Olympiade en IML tochten in Zuid-Korea.

Er zullen verschillende wandelingen op het programma staan waaronder ook een IVV wandeling.

Door de verplaatsing na deze datum in 2021 en nieuw mogelijkheden zal een nieuwe uitwerking van dit programma gemaakt moeten worden.
Hierdoor zal er waarschijnlijk niet over Moskou maar over Seoul Zuid-Korea gevlogen worden.
Daardoor zal het mogelijk zijn van de speciale visum mogelijheid mogelijk gebruik gemaakt te worden.
Ook een combinatie met Korea is dan mogelijk.

Beste buitenlandse wandelaars.

In verband met de verplaasting van 5 Asiapiad naar 2021 oktober. Waren er vragen, is het niet koud op dit moment in Rusland?
Ik kan verkondigen dat het in oktober een van de beste tijden is om Vladivostok te bezoeken.
Het is niet meer warm, maar het is nog warm.  Veel mensen zwemmen in de zee.
Het bos wordt fantastisch mooi. Goud. Je zult onze rand in al zijn glorie kunnen zien.
Kom vroeg. Wij laten je onze favoriete plekken zien!

Vladivostok wandelen
VISUM

De Russische regering heeft een wetsvoorstel ingediend bij het Staatscomité om een universele eenmalig visum in te voeren om Rusland in te voeren.

Zo ‘ n visum zal volgens het wetsvoorstel worden geregistreerd voor een periode van maximaal 60 dagen, en het zal maximaal 16 dagen in de Russische Federatie mogen zijn. Een concrete lijst van de staten die zullen aanraken zal door de regering worden vastgesteld.

Nieuw visum wordt voorgesteld om vanaf 1 januari 2021 te introduceren.

We hopen dat deze wet veel mensen naar Rusland zal laten komen en Vladivostok in oktober 2021 bezoeken.!

Vladivostok 5e ASIAPIAD en IML-IVV SUPERCUP

IML IVV SupercupDatum :  16 t/m 27 oktober 2021

Verlenging Moskou 

Datum: 24 t/m 26 juni 2020
Een verlenging mogelijk met een bezoek aan Moskou met overnachting.

Trans Siberie Express van Vladivostok naar Moskou

Datum: 4 t/m 16 oktober 2021 (afhankelijk van het schema van de treinen)

(Trans Siberië Express incl. stop Jekaterinburg​ en Irkutsk en het Baikalmeer   )
ca. € 1299,-

Dit gedeelte wordt in samenwerking met een specialist op gebied van deze reizen Tiaga Tours gemaakt. Er is een mogelijkheid om in een 4 persoons coupe of 2 persoonscoupe  (toeslag) te reizen.

Programma

Voor Vladivostok zal het programma gemaakt worden samen met de wandel Liga Ginseng , dit kan pas als de grote evenementen vast zijn gelegd.  Maar zeker zal de Internationale IVV-2 daagse van Vladivostok opgenomen zijn.

Certificate bij de IMM IVV Supercup wandelevenementen

 

 

 

 

 

Omschrijving

Vladivostok

Tijdens deze periode zullen we deelnemen aan de Internationale IVV 2-daagse van Vladvostok van de wandelliga Ginseng, , wandelingen maken in het natuurgebied Tigerland, boottocht en wandelingen op eilanden en schiereiland en veel meer.

Reisprogramma

 •          TABBLAD         Moskou – Vladivostok Rusland

  vladivostok brug

  vladivostok avond

  Programma van Vladivostok wordt gemaakt door IVV en IML-wandelvrienden van deze vereniging aldaar.
  Dit gedeelte van de reis zal nog ingevuld verder worden.

  We hebben er in 2017 en 2018 een geweldige week gehad met leuke en mooie tochten en een overweldige vriendschap.

  Ze hebben er veel zin in ons veel van Vladivostok en zijn omgeving te laten zien.

   

  KREMLIN IN IZMAILOVOOPTIE BEZOEK MOSKOU

  Woensdagnacht 24 juni 2020

  Vlucht Amsterdam – Moskou

  In de naochtend vliegen we naar Moskou waar rond 16.00 uur zullen landen. Na de immigratie zullen we met een hotel shutlebus naar ons hotel nabij het Kremlin van Izmailovo. Niet te verwarren met het Kremlin. Hier overnachten twee nachten op basis overnachting met ontbijt.

  Vanuit het hotel moeten we er een mooi zicht op hebben. We zitten op 15 minuten met de metro van het Kremlin en de city van Moskou.

  Donderdag 25 juni 2020

  Moskou -Rondleiding Rode Plein – Optie Restaurant Yar

  Maken een ongeveer 4 uur durende rondleiding met een Nederlandse gids (indien beschikbaar). Deze sightseeing bus tour langs de beroemdste bezienswaardigheden van Moskou (Kremlin, Poklonnaya Gora, Moscow City, Vorobyovy Gory, Kathedraal van Christus de Verlosser, Bolshoi Theater) 

  Optie: In de avond het restaurant Yar – een zeer interessante plek voor buitenlanders met showprogramma. op dit moment weet ik nog niet wat hiervan de kosten zijn.

  Een reactie van een bezoeker.

  “Een reis terug in de tijd

  Het was geweldig om te zitten in dergelijke patserige omgeving en stel je voor hoe het was in de dagen van de Tsaar en vervolgens Sovjet-periode.”

  Vrijdag 26 juni 2020 

  Moskou – Kremlin van Izmailovo

  We bezoeken dit complex en hebben vrijetijd om hier door heen te dwalen.  Rond 14.00 uur zullen we onze bagage oppikken in het hotel om naar het vliegveld te rijden voor onze vlucht naar Vladivostok.

  Voorlopig Programma opzet

  Zaterdag 16 oktober 2021

  Vlucht naar Vladivostok

  We vliegen waarschijnlijk via Seoul naar Vladivostok. Hierdoor hebben geen visum nodig voor Vladivostok

  Zondag 17 oktober 2021

  Vladivostok

  Aankomst vroeg in de morgen in Vladivostok, waarna we naar ons hotel gaan. Accommodatie In het Equator Hotel in Vladivostok.

  We laten ons leiden in de aankomende periode door onze Russische vrienden van de Ginseng Walking Leguae uit Vladivostok.
  In de avond hebben we gezamelijk een maaltijd samen met enkele van onze Russische wandelvrienden

  vladivostok onderzeebootMaandag 18 oktober 2021

  Stadswandeling door Vladivostok – Boottocht ” Bridges of Vladivostok”,

  Maken onderleiding van onze vrienden een wandeling door deze stad theater.
  De stad Vladivostok omvat het grondgebied van het schiereiland Mier-Amoer , Zand schiereiland, ongeveer 50 eilanden in de Peter de Grote baai (waaronder slechts 6 hebben een oppervlakte van meer dan een vierkante kilometer: Rusland, Popova, Reynard, Rikord, Shkot en Helena).

  Russische balletWe bezoeken een avondvoorstelling van het Russische ballet of Opera

  Dinsdag 19 oktober 2021

  Tour naar het eiland Russisch Tobizina schiereilandvladivostok kust

  Maken een wandeling over het schiereiland Tobizina van het Russkiy eiland.
  Tijdens een pauze kunnen we zwemmen in de zee en met een een strandlunch.
  Aanbevolen raad ik een paar waterschoentjes aan.

  Woensdag 20 oktober 2021

  Vertrek naar de Hasan district wandeling op het schiereiland Jankowski.

  Jankowski schiereiland is gelegen in het westelijke deel van de Golf van Peter de grote.  Het scheidt de baai van Slavische uit de ondiepe lagune Lebyazhaya en de baai van Narva. De naam van vandaag het schiereiland is ter ere van een grote lokale grondbezitter en onderzoeker van de late 18e eeuw Mikhail Jankowski.  In het noordwesten, wordt het schiereiland verbonden met het vasteland door een lage drassige landengte. In het oostelijk deel van het schiereiland is de baai  Huck, in het zuidoosten-een kudde baai, in het zuidwesten-de baai van Minonosok. schiereiland Jankowski.Het uiterste noordelijke punt van het schiereiland-Kaap Brinera, de Oost-Kaap Kupriyanov.

  Ten zuiden van het schiereiland bevinden zich de eilanden Gerasimov en Sidorov, en naar het Oosten-het eiland konijn. het hoogste punt van het schiereiland ligt op een hoogte van 248 m. het reliëf van het schiereiland is vooral bergachtig. De kusten zijn overwegend steil, rotsachtig; In het Noord-Westen-vlakte en gedeeltelijk overspoeld.  Op het schiereiland Jankowski wordt vertegenwoordigd door bossen en grote ruimtes, overwoekerd gras. schiereiland Jankowski.Van Planten Primorje Hier groeien ginseng, Amoer fluweel, Aralia, enz. In de buurt van het schiereiland is er een reserve “ceder helm”, waar van zeldzame Animal Primorje Er zijn tijger, luipaard en anderen. Schilderachtige De kust met talrijke, geschikt voor het baden, baaien, is een ideale plaats van het maken van wandelingen.

  Donderdag 21 oktober 2021

  Hasan district – Wandeling op het schiereiland Gamovo

  Poluostrov Gamova is gelegen in het zuidelijke deel van Peter de grote baai. Het schiereiland Gamova begint met het dorp Vityaz. Het uiterste zuidelijke punt van het schiereiland Gamova-de zelfde-naam Kaap Gamova, waar de vuurtoren die in het register van bakens van Rusland onder nummer 1 personeel wordt gevestigd.

  De verlichting van het schiereiland is bergachtig, een heuvel vervangt de andere, en de heuvels oversteken van de valleien en beken. Hoogste top Gamova schiereiland -Mount Foggy, hoogte 506 meter, is goed zichtbaar bij de ingang van het dorp Vityaz met de pas van de ridder. De kust van het schiereiland heeft zowel zacht als rotsachtig. In de kustwateren zijn de eilanden van Taranceva, Aleksejev, Astafyeva, ontmoet rotsen, onderwater en oppervlakte.

  Residentiële nederzettingen van het schiereiland Gamova- Het dorp Vityaz en de vuurtoren Gamow. Het oostelijk watergebied van het schiereiland samen met de 500 meter buffer kustzone zijn onderdeel van het Verre Oosten State Marine Reserve.

  Het schiereiland Gamova fascineert iedereen die ooit dit land heeft bezocht. Water van verbazingwekkende schoonheid, bizarre rotsen, zeldzame vogels en planten zijn hier te vinden bij elke stap. In het voorjaar bloeit hij op het schiereiland.

  GamovoDe zee van Japan voor de kust van het schiereiland in de zomer wordt verwarmd tot + 23 graden, het water is hier zeer schoon, de onderwaterwereld is rijk. In een baai Alekseeeva een plaats van permanente bewoning van zeehonden-Larga. De omgeving van de Vityaz baai is rijk aan rasp en Kempten, garnalen en Sint-jakobsschelpen, aktinijami en mosselen. In deze wateren, is het heel gebruikelijk om te voldoen aan een haai, net voor de kust van het schiereiland was de eerste haai aanval op een man in Primorje in de zomer van 2011.

  In de baai van Vityaz, in de buurt van de eilanden Taranceva, zijn er habitats van Octopus doflejna. Het is een gigantische Pacifische Octopus, het gewicht is meestal 20-25 kilogram, maar er zijn ook 50 kilogram specimens. Octopus is een van de attracties van dit deel van Peter de grote baai.

  Het is in het zuiden van Primorje levende vogels en dieren en groeien planten, opgenomen in het Rode boek. Het is Amoer tijger en dragen Himalaya, Gevlekte herten en reeën, wasbeerhond en Oessoeri kat, zeldzame vogelsoorten-Mandarijn, uil Iglonogaja, Daur en Japanse kranen. Zeldzame soorten vlinders zoals pyri Artemis en Hvostonosec Spring zijn hier te vinden. Linden en eiken, berken en Aralia groeien in het bos in de buurt van de dennenboom; Lelies en irissen, Valeriaan en kamille en andere taiga, evenals subtropische planten bloeien.

  De rotsen hebben een mooie vorm en als hangen. Het landschap is uniek, ziet er ongelooflijk majestueus en brengt een aantal gedachten. Bovendien, één meer eiland grenst aan de baai. De lokale bevolking noemde het het eiland wegkwijnen hart. ” Een dergelijke romantische naam die hij ontvangen als gevolg van de aanwezigheid van een natuurlijk fenomeen-in een rots bad is een steen, die in de stormachtige weer begint te bewegen, botsen met andere stenen, waarom het geluid is geboren, vergelijkbaar met het kloppen van het hart. Er is een legende dat als de plaats om een wens te maken, zal het zeker een realiteit geworden.

  Dit is een van de meest favoriete vakantiebestemmingen.

  Bezoek aan het nationale park van het Luipaard land.

  LuipaardNationaal Park van het land van luipaarden, gevestigd in Primorski kraj op 5 april, 2012 met het belangrijkste doel-om de bevolking van de zeldzaamste grote kat in de wereld te bewaren en te herstellen-de Luipaard van het Verre Oosten, het waarvan aantal in Rusland nu slechts ongeveer 70 individuen is. Tot op heden, meer dan de helft van hen wonen op het “land van de Luipaard.” Daarnaast is er ook nog een andere kat, hoewel in de rode boek-Amoer tijger.

  Vrijdag 22 oktober 2021

  Aquarium – Openingswandeling en Welkomstparty

  en in de avonds bezoeken het  Aquarium.

  zeemuseum vladivostokWetenschappelijk en educatief complex “Primorski Oceanarium” . De totale oppervlakte van de binnenruimte is groter dan 37 000 m²: bijna vijf voetbalvelden zijn verborgen in een gebouw dat lijkt op een open witte schelp. Het Oceanarium van de zee is het op twee na grootste oceanarium ter wereld. In de linkervleugel van het Oceanarium bevindt zich een hoofdtank met een onderwater tunnel van 70 meter. In de rechtervleugel is er een dolfinarium met een zwembad-Arena en tribunes, die geschikt voor 800 toeschouwers. Met vind hier fauna van de kust en van alle oceanen en klimaatstreken van de aarde.

  Zaterdag 23 oktober 2021

  1e dag International 2 Daagse League of walking “Ginseng” Primorsky 5e  ASIAPIAD en IML-IVV SUPERCUP

  Marathon vladivostokNa zijn eigen racetraditie gebouwd te hebben, is Vladivostok al lang succesvol in de voorhoede van het land en droomt ervan om een ​​centrum te worden van de marathonbeweging in de Aziatische Pacific. Het aantal races en marathons in de hoofdstad van de kust groeit, en de Vladivostok International Marathon wordt als een van de hoofdruns beschouwd. 
  Er zijn drie afstanden voor mensen met verschillende niveaus van training, motivatie en uithoudingsvermogen: 5 km, 21,1 en 42,2 km. Deelnemers komen uit Japan, Korea, China en andere landen – om nog maar te zwijgen van buren uit regio’s in het Verre Oosten in het Verre Oosten. Het evenement biedt een spectaculair uitzicht op Vladivostok in de beste tijd van het jaar in de stad – zoalsen maximaal comfort en een veilige omgeving voor de deelnemers: verzekering, sanitaire voorzieningen en bijvullingspunten om de 5 km, gezonde en voedzame maaltijden, speciale voertuigen voor reisafstanden en andere tekenen van aandacht.  Elke persoon  bepaald zelf rennen of wandelen.

  Zondag 24 oktober 2021

  2e dag International 2 Daagse League of walking “Ginseng” Primorsky 5e  ASIAPIAD en IML-IVV SUPERCUP

  Voorlopige informatie over de wandeling

  Vladivostok-wandeling
  Internationaal 2Days Walking Festival

  Details:
  Plaats: Vladivostok, Oost-Rusland
  Datum: 23-24 oktober 2021
  Website link

  registratie:
  * via internet: link volgt
  * per mail: walkerprim@mail.ru?
  * in persoon: Vladivostok, Hotel Equator, vrijdag 12:00 uur?

  Inschrijfgeld:
  USD15-USD30, op basis van het aantal gelopen dagen?
  Na registratie ontvangt elke deelnemer een startpakket, inclusief nummer, routekaart, T-shirt,
  pin, flessenwater. Na afloop krijgt de wandelaar een certificaat en een medaille. ?
  routes:
  Dag KM Starttijd Startplaats Eindtijd Eindplaats
  Zaterdag 10km 10:00 Central Square 14:00 Start
  20km 09:00 Central Square 16:00 Start
  Zondag 10km 10:00 FEFU Waterfront 14:00 Start
  20km 09:00 FEFU Waterfront 16:00 Start

  Routes & weersomstandigheden:
  Op zaterdag passeren de routes langs het centrale historische deel van de stad, aan het water, monumenten,
  kabelbaan en andere bezienswaardigheden. Op zondag genieten de wandelaars van de natuurlijke schoonheid van
  heuvels en kustlijnen op het legendarische Russky Islan

  Beschrijving van het route: asfalt, verharde wegen, zandpaden

  Entertainment:
  vrijdag Presidential Walk, Welcome Friendship Party, Farewell Friendship Party,
  Tourprogramma’s voor en na de wandeling.

  Weer: Meestal warm en zonnig, met gemiddelde temperatuur + 17 + 18 ° C, maar kan mistig en regenachtig zijn.
  Souvenir – award
  Gesanctioneerd door IML & IVV

  Vervoer
  • per luchthaven (handig, bezoek vvo.aero voor meer informatie.)
  • per taxi of per trein (ongeveer 45 minuten naar de stad)
  • met de bus (ongeveer 1 uur naar de stad)

  accommodatie
  Officieel hotel “Evenaar”
  20, Naberezhnaya Street, Vladivostok, www.hotelequator.ru
  Andere hotels Bezoek de website op www.booking.com

  Toeristische informatie over de omgeving
  Bezoek de website op: www.vladivostok.travel

  Algemene informatie
  De taal: Russisch, vertaling naar het Engels
  Het geld (valuta): Russische roebels
  Contact
  Walking League Ginseng
  3A, Sukhanov Street, kantoor 502, Vladivostok Rusland
  tel: +7 914 704 4840
  E-mail: walkerprim@mail.ru
  website: volgt

  Maandag 25 oktober 2021

  Safari Park – Shamora en de baai van Glass Oessoeri Bay – Afscheidparty van de Vriendschap

  glasstrandBezoek  aan een speciaal strand, wat bezii lijkt met allemaal edelstenen maar het is gepolijst glas van flessen van een stortplaats van glas, het glasstrand.

  Het Safaripark aan zee is aangelegd. De dieren zijn op een stuk bos met een mooie opluchting. Het gebied van het Safaripark is 16 hectare.  Veel van de tv-bedrijven in de wereld, waaronder BBC, my Planet, de oproep van de taiga, enz. Vele malen gefilmd Wildlife Safari Park voor hun films over dieren in de natuur. Tijgers van Safari-Park Amoer en taiga werden gefilmd in de speelfilm Tiger Trail. Bezoekers kijken uit de bruggen, zonder roosters voor de ogen van tijgers, luipaard, grote Himalaya beren, Kabarog en andere herten. In het Safaripark is er een groep van rode wolven (dieren die verdwenen uit de fauna van de kraj Primorski). Bezoekers observeren de zeldzaamste dieren zonder een barrière voor hun ogen.Volgens het tijdschrift “De wereld rond”de zee Safari Park, de enige in Rusland, is een van de twaalf beste dierentuinen in de wereld. Het analytische bureau schat  Turstat  De Seaside Safari Park is opgenomen in de top tien van de beste thematische Parken in Rusland.

  In de avond houden we een afscheidmaaltijd met ons vrienden uit Vladivostok.

  Dinsdag 26 oktober 2021

  Vertrek Nederland of verlenging Zuid-Korea

  Woensdag 27 oktober 2021

  Aankomst in Nederland

 •          TABBLAD         

  TRANS SIBERIE EXPRESS INFORMATIE

  VERLENGING TRANS SIBIERIE EXPRESS

  I.s.w. met Tiara Tours de specialist vvor de Trans Siberië Expres.

  Kijk voor de mogelijkheden op de website TRANS SIBERIA EXPRESS

  ROUTE & PROGRAMMA (Let op een voorbeeld, dit schema is gemaakt voor september 2018)

  Dag 1
  In de late avond transfer naar het station voor vertrek naar Irkutsk.

  Dag 2 
  Het treinschema:
  01.23 uur vertrek Vladivostok trein #99

  Dag 3 
  Verblijf in de trein.

  Dag 4 
  Verblijf in de trein.

  Dag 5 
  03.17 uur aankomst Irkutsk.
  Transfer naar het hotel.
  Verblijf in Hotel Victory (of vergelijkbaar) op basis van logies/ontbijt.
  Optionele excursie Listvianka aan het Baikalmeer (join-in)
  Bezoek het machtige Baikalmeer, het diepste en grootste zoetwatermeer ter wereld. In Listvianka, het typisch Siberische dorpje direct gelegen aan het meer, kun je heerlijk wandelen, een schitterende boottocht maken of de populaire Omul vis proeven. Ook is er een uitkijkpunt die schitterende panorama’s biedt.
  € 72,- p.p. (prijs op basis van 4 personen)
  Incl. Engelssprekende gids en vervoerskosten

  Dag 6
  Verblijf in Irkutsk.
  Transfer naar het station voor vertrek naar Jekaterinburg.
  Het treinschema:
  17.00 uur vertrek Irkutsk trein #69

  Dag 7 
  Verblijf in de trein.

  Dag 8 
  Hotel Chekhov22.06 uur aankomst Jekaterinburg
  Transfer naar het hotel.
  Verblijf in Hotel Chekhov op basis van logies/ontbijt.

  Dag 9
  Verblijf in Jekaterinburg.

  Optionele stadsexcursie Jekaterinburg
  Het is de hoofdstad van de Oeral en de stad die vernoemt is naar de vrouw van Tsaar Peter de Grote, natuurlijk
  Jekaterinburg.
  Al wandelend maak je kennis met deze stad die voornamelijk haar bekendheid dankt aan de dramatische moord op de Romanov familie. Je bezoekt de plek waar de Romanovs vermoord zijn, maar waar nu een prachtige kathedraal is gebouwd, de Kathedraal van het verspilde bloed. De gids verteld voluit over de stad en haar geschiedenis terwijl je door het historisch centrum loopt. Je ziet standbeelden van de grondleggers en communistische leiders van Jekaterinburg, het plein van de revolutie en het plein van de Red Army. Je hebt een prachtig uitzicht vanaf de ‘heuvel van Hemelvaart’. Kortom tijdens deze 3 uur durende excursie ontdek je de veelzijdigheid van Jekaterinburg.

  € 19,- p.p. (periode: 16-03-2018 tot 15-10-2018)
  (prijs op basis van 4 personen)
  Inclusief: Engelssprekende gids, entreegelden
  OF
  Optionele excursie Romanovs & Eurazië
  Even een moment om stil te staan bij de tragedie rondom de moord van de Romanov familie. Met een bezoek aan het klooster opgedragen aan de vermoorde familie herleeft een stukje geschiedenis. Op deze plek zijn de lichamen van de overleden familie in een oude mijnschacht, Ganina Yama, verborgen geweest. Vandaag de dag is deze plek een bekend Russisch Orthodox pelgrimsoord. Naast het bezoek aan het klooster bezoek je ook de zeven houten kerkjes, elk gemaakt voor één lid van de familie en elk toegewijd aan een Russische heilige.
  Je laat het klooster achter je en zet koers naar de Eurazie grens. Daar aangekomen zie je een obelisk die deze grens symboliseert, hier weet je dat je met het ene been in Europa staat en het andere been in Azië. Deze bijzondere ervaring wordt dan ook gevierd met een glas Russische bubbels.

  €62,- p.p. (prijs op basis van 4 personen)
  Inclusief: Engelssprekende gids, vervoer, glaasje bubbels
  Transfer naar het station voor vertrek naar Moskou.
  Het treinschema:
  23.14 uur vertrek Jekaterinburg trein #69

  Dag 10 
  Verblijf in de trein.

  Dag 11
  04.11 uur aankomst Moskou
  Transfer naar het hotel.
  Verblijf in Hotel Maxima Zarya op basis van logies.
  Optionele excursie Moskou (join-in)
  In één dag begeleidt de Engelssprekende gids je langs de absolute hoogtepunten van de Russische hoofdstad. Maak kennis met het beroemde Rode Plein. Vanaf het plein zie je het Kremlin, de Basilius-kathedraal met de typische kleurrijke uienkoepels, het Historisch Museum en het schitterende warenhuis GUM.
  De gids vertelt je uitgebreid over de historie en het huidige leven in Moskou. Een bezoek aan de mooiste metrostations en een boottocht over de Moskou Rivier maken deze excursiedag compleet (het is mogelijk dat de boottocht in verband met de kou wordt vervangen door een bezoek aan een museum).
  Vanwege de verkeersdrukte in Moskou wordt deze excursie per metro uitgevoerd. De metrostations in Moskou zijn een musea op zich.
  Wil je graag het Kremlin van binnen bekijken? Dat kan. Vraag je reisspecialist naar de mogelijkheden.
  € 75,- p.p. (prijs op basis van 4 personen)
  Inclusief: Engelssprekende gids, openbaar vervoer, entreegelden

  Dag 12
  Transfer naar de luchthaven.

  Prijs per persoon ca. € 1125,-

  Prijsopgave van 2018

  Trans Siberië Express Andersom op maat € 4.396,00 / bij 4 pers = ca € 1100,00
  Calamiteitenfonds (per factuur) € 2,50
  Reserveringskosten (per factuur) € 30,00
  Exclusief visumkosten
  Totaal bedrag voor 4 personen € 4.428,50 / bij 4 pers = ca € 1125,00

  INCLUSIEF
  * Alle transfers
  * Overnachtingen
  * Treintickets incl. plaatsreservering in de 2e klas, verblijf in 4-persoonscoupés

  TOESLAGEN 2-PERSOONSCOUPÉ
  1E KLAS 2-PERSOONSCOUPÉ OF 2E KLAS 4-PERSOONSCOUPÉ VOOR 2 PERSOONSGEBRUIK (OP BASIS VAN BESCHIKBAARHEID)

  Vladivostok – Irkutsk € 249,- p.p.
  Irkutsk – Jekaterinburg € 273,- p.p.
  Jekaterinburg – Moskou € 149,- p.p.

  KOSTENOVERZICHT
  Reisduur:   12 dagen
  Startdatum: 24-09-2018  Einddatum: 05-10-2018

  VISA
  LET OP; VOOR DEZE REIS GELDT EEN VISUMPLICHT!
  Visumdienst YourVisa regelt graag jouw benodigde visa, zie deze link voor meer informatie en prijzen.
  Voor deze reis geldt een visumplicht. Dit kan geregeld worden via onze partner Yourvisa (dit wordt apart gefactureerd). Zij zullen na boeking alle informatie over de procedure toesturen. De aanvraag kan vanaf 3 maanden voor vertrek gestart worden. Hiervoor is het originele paspoort benodigd, de visa worden namelijk in het paspoort bevestigd. Belangrijk punt: het paspoort dient na thuiskomst nog 6 maanden geldig te zijn. Mochten de visa op eigen gelegenheid aangevraagd gaan worden, check dan op voorhand goed wat er allemaal aangeleverd dient te worden. De visumprocedures bij aanvraag in het buitenland kunnen afwijken. Je bent zelf verantwoordelijk voor het in bezit zijn van een geldig paspoort met de benodigde visa.

   

 • Reissom – Inschrijven

  Reissom en inschrijven

  Omschrijving  Prijs
   Wandelreis   incl. vliegtickets ,hotels of lodge op 2 pers kamer, vervoer , overnachtingen incl. alle maaltijden, de excursies, Nederlandse begeleiding,  entreegelden van de genoemde  excursies. inschrijfgeld Walking festival 20 km, fooien   tour gidsen en chauffeurs. (excl. visumkosten Rusland ca. 130,-,  consumpties, andere fooien)  € 1995,00
   Optie Moskou Hotel 2 nachten plus ontbijt en rondleiding met Engelstalige gids ca. € 220,-
  1 persoonskamer toeslag op aanvraag
   Trans Siberie Express 2e klasse 4 pers coupe vanaf € 1375,-
   Trans Siberie Express 1e klasse 2 pers coupe Toeslag € 675,- p.p.

  Inschrijven* Deze prijs is nog totaal geschat aan de hand van vliegticket op 1 oktober 2018 

  De prijs is afhankelijk van het uiteindelijke aantal deelnemers.

  Aanmelden  dient men door het invullen van het aanmeldformulier en een bedrag van minimaal € 1000,-   over te maken op Bankrekening  NL79INGB0003732710 t.a.v. M.H.Tromp te Weert  met  vermelding Ruslandreis.
  Restant  van de reissom dient  6 weken voor vertrek voldaan te zijn.
  Meld je aan

   

Reissom en inschrijven

Omschrijving  Prijs
Wandelreis   incl.. vliegtickets ,hotel lodge op 2 pers kamer, vervoer in Rusland, overnachtingen incl. alle maaltijden, de excursies, Nederlandse begeleiding, Engelstalig gids, entreegelden van de genoemde   excursies. inschrijfgeld Walking festival, fooien   tour gidsen en chauffeurs. (excl. visumkosten Rusland ca. 130,-,  consumpties, andere fooien)

 

 € 1995,00

 

 

 Verlenging Moskou  € 220,-
 1 persoonskamer toeslag op aanvraag
 Trans Siberie Express 2e klasse 4 pers coupe (excl.  excursies) vanaf € 1125,-
 Trans Siberie Express 1e klasse 2 pers coupe Toeslag ca € 675,- p.p.

Inschrijven* Deze prijs is totaal geschat aan de hand van vliegticket op 1 oktober 2018

De prijs is afhankelijk van het uiteindelijke aantal deelnemers.

Aanmelden  dient men door het invullen van het aanmeldformulier en een bedrag van minimaal € 1000,-  of bij verlenging € 2000,- over te maken op Bankrekening  NL79INGB0003732710 t.a.v. M.H.Tromp te Weert  met  vermelding China reis. Restant  van de reissom dient  8 weken voor vertrek voldaan te zijn.
Meld je aan

Aanmelden  dient men door het invullen van het aanmeldformulier en een bedrag van minimaal € 1000,-  of bij verlenging € 2000,- over te maken op bankrekening  NL79INGB0003732710 t.a.v. M.H.Tromp te Weert  met  vermelding  Vladivostok. Restant  van de reissom dient  8 weken voor vertrek voldaan te zijn.

Meld je aan

 

“A Smile is the Same in Every Language”  “Leef nu morgen kan het misschien niet meer”

Deze website is door mij de grootste zorg samengesteld, desondanks aanvaard ik geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud ervan.

Booking.com

Content retrieved from: https://www.tt-wandelreizen.nl/2022/vladivostok-5e-asiapiad-en-iml-ivv-supercup-moskou.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.